Norm OndernemersPC

De kracht van de OndernemersPC ligt in de combinatie van speciaal voor ondernemers geselecteerde software, met hardware die deze software optimaal laat functioneren, aangevuld met gepaste services en de zekerheid van ICTWaarborg maakt dit de OndernemersPC de norm (standaard) waaraan een pc voor ondernemers moet voldoen.

Een voor de zakelijke markt ontwikkeld besturingssysteem

 • compatible met een grote variëteit aan randapparatuur en programmatuur
 • dat automatisch bijgewerkt wordt om problemen te verhelpen en om te worden beschermd  tegen gevaren van buitenaf
 • met de mogelijkheid om naadloos te integreren in het bestaande of toekomstige bedrijfsnetwerk
 • met een sterke zoekfunctie voor het snel vinden van e-mail, documenten en soortgelijke informatie
 • dat in de basis bescherming biedt tegen malafide software en pc crashes
 • ondersteunt het automatisch en regelmatig laten plaatsvinden van een back-up
 • waarmee locatieonafhankelijk gewerkt kan worden, ook zonder verbinding met het bedrijfsnetwerk
 • dat optimaal is afgestemd op uw andere software, hardware en services

Kantoor (software) applicaties

Het gaat hier om software waarmee ondernemers specifieke taken kunnen uitvoeren. Dit bestaat uit tenminste de volgende onderdelen:

 • e-mail programma voor on- en offline gebruik
 • programma om klantgegevens te beheren
 • tekstverwerkingsprogramma voor het vervaardigen van professionele documenten met een gebruiksvriendelijke interface spreadsheetprogramma
 • programma om professionele presentaties te maken

Beveiliging

Een beschermoplossing voor alle gegevens op uw computer die de pc scant op virussen en op zoek gaat naar ‘spyware’. Zodoende zorgt de software voor een veilige en virusvrije pc die optimale prestaties levert. De beschermoplossing moet up-to-date zijn en naadloos aansluiten op de kantoorapplicatie en het besturingsprogramma. Bovendien is er een goede integratie tussen bovengenoemde programma’s en applicaties van derden en een samenwerking met kantoor (software) applicaties en het besturingssysteem.

Hardware

Het hardware-advies is gebaseerd op een aantal kenmerken van de PC of Notebook en is toegespitst op de gebruiker. De criteria zijn samengesteld op basis van betrouwbaarheid, geschiktheid voor intensief gebruik, kwaliteit van de onderdelen, batterijtijd, connectiviteit en gebruikersgemak.

Garantie

De OndernemersPC kent niet  alleen de basisgarantie van een jaar, maar ook een uitbreidingsmogelijkheid tot minimaal 2 jaar.

Sparepart-beschikbaarheid

Met sparepart-beschikbaarheid wordt bedoeld dat de onderdelen van het product een aantal jaren beschikbaar zijn voor een eventuele reparatie. Reparatie kan ook inhouden het vervangen van componenten door andere gelijkwaardige onderdelen, dan wel het volledige product vervangen.

Beheersbaarheid

Voor ondernemers die verder willen groeien of al meerdere personeelsleden hebben, wordt het vanuit een kostenaspect aantrekkelijk om systemen te nemen die beheersbaar zijn. Eventuele storingen of mankementen zijn hierdoor veelal op afstand  op te lossen of het versnelt het reparatieproces. Er zijn diverse oplossingen op de markt, maar de hardware moet er wel geschikt voor zijn.

Ondersteuning

Op al deze genoemde functionaliteiten wordt de mogelijkheid tot professionele ondersteuning geboden, waarop de zakelijke gebruiker altijd een beroep kan doen. De telefonische ondersteuning staat de klant bij daar waar het gaat om het juiste gebruik van de hard- en/of software en bij het oplossen van eventuele problemen.

Scenario's

Om u te helpen bij het vinden van de juiste pc voor uw bedrijf, worden OndernemersPC's ingedeeld in drie verschillende categorieën. OndernemersPC wil een tijdloze norm hanteren, om toch meer houvast/duidelijkheid te bieden hebben wij de volgende richtlijn toegevoegd.

Scenario Goed: Intel i3 processor
Scenario Beter: Intel i5 processor
Scenario Best: Intel i7 processor