OndernemersPC's verkopen

OndernemersPC is dé standaard voor ondernemers. Aan de hand van de norm OndernemersPC, die uiteen gezet wordt in de 3 scenario's, bepaalt de reseller zijn assortiment aan desktops/notebooks. Deze voorselectie van 3 OndernemersPC’s zal veel stress wegnemen bij de potentiele koper wanneer die zijn keuze moet maken.

Bovendien zal het aanbieden van OndernemersPC’s uw huidige klanten stimuleren een ander product aan te schaffen met een ander prijspunt. Daar waar de ondernemer veelal gewent was een consumentenproduct te kopen, zal hij voortaan eerder geneigd zijn een op zijn behoeften afgestemde OndernemersPC aan te schaffen. Daarnaast laat u, door het label te voeren, potentiele zakelijke klanten zien dat u ook de zakelijkmarkt bedient, hetgeen nieuwe klanten zal opleveren.

Doordat elke reseller de vrijheid heeft individueel zijn assortiment aan OndernemersPC’s samen te stellen, gaat het label in tegen de prijsvergelijkstrend. Elk assortiment kan uniek zijn en niet zelden zal een OndernemersPC verder op maat worden afgestemd. De reseller is vrij in zijn keuze voor de hardware, software, antivirus-pakketten of onderhoudscontracten.

Veel kansen

Uit eerder onderzoek door TNS-NIPO in opdracht van OndernemersPC blijkt dat een overgrote meerderheid van de kleine zakelijke ondernemers (78%) zich laat adviseren bij aankoop van een PC of notebook. 56% (= 336.000 SOHO-bedrijfsvestigingen) van deze ondernemers geeft aan dat een keurmerk zou helpen in de keuze. Één op de zes ondernemers heeft wel eens een PC gekocht die niet voldeed qua hardware en/of software.

OndernemersPC is een geregistreerd merk. Alleen geautoriseerde resellers mogen deze merknaam gebruiken.

Meer informatie of reseller worden? Vul dan dit formulier in en we nemen contact met u op.